1000TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Size nasıl yardımcı olabilriz? 0 530 322 00 85

DERMOSKİN ACTİVE SERUM 150 ML
ANTI AGING
yeni MATİLEK MEDİKAL ÜRÜNLER

DERMOSKİN ACTİVE SERUM 150 ML

388,13
384,24
- +
SATIN AL

Stok Durumu : VAR

Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver
:
Active Serum Dermoskin

 

Active Serum Dermoskin  

Dermoskin Active Serum Hyaluronic Acid, Vitamin C, Vitamin B5 (Panthenol) içermektedir. Su bazlı yarı viskoz bir ürün olup, yağ içermeyen cilt bakım ürünüdür.

Ürün iki farklı molekül ağırlıklı iki tip Sodium Hyaluronat içerir. 1-NW 1.0 – 1.5 Milion DA. Eşsiz hidratlama özelliği nedeniyle cilt üzerinde bariyer oluşturur, nemi hapseder, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm almasına yardımcı olur. 2-NW 8000 – 50000 DA. Yüksek nem tutma kapasitesinin yanı sıra, molekül ağırlığı düşük olduğu için, cildin derinliklerine nüfus ederek Collagen ve Elasten lifleri arasındaki boşlukları doldurarak, cildin elastikiyetinin artmasına kırışıklık derinliğinin azalmasına ve dolgun bir görünüm almasına yardımcı olur.  Cilt bakımı ve cilt nemlendirmesi için destekleyicidir.
 
VITAMIN C:
 (Sodium Ascorbyl Phosphate): Stabil bir C vitaminidir. Daha sıkı ve elastik bir cilt için kolajen üretimini uyararak, cildin sıkılaşmasına parlak ve genç görünüm almasına yardımcı olur. 
 
VITAMIN B5: Hücre yenileyici etkisi ile cildin bariyer tabakasını güçlendirerek, nem kaybını önlemeye ve cildin canlanmasına yardımcı olur.

Ürüne ait yorum bulunamadı.

İlginizi Çekebilir

3d secure Mastercard Visa

© 2018 Fresh Ecza. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarıya Dön