1000TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Size nasıl yardımcı olabilriz? 0 530 322 00 85

LUBEX ANTİ AGE CLASSİC DAY 50 ML-Gündüz Kremi Cildin yaşlanmasına karşı üç-kat etkili dermatolojik sinerji formülü
CİLT BAKIMI
yeni LUBEX-İNTERPHARMA

LUBEX ANTİ AGE CLASSİC DAY 50 ML-Gündüz Kremi Cildin yaşlanmasına karşı üç-kat etkili dermatolojik sinerji formülü

2.088
1.774,80
%15
1.757,05
- +
SATIN AL

Stok Durumu : VAR

Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver
:
Lubex anti-age day
Gündüz Kremi
50 ml
Cildin yaşlanmasına karşı üç-kat etkili dermatolojik sinerji formülü
Cildimiz biyolojik ve çevresel yaşlanma sürecine tabidir. İkincisi özellikle UV radyasyonu ve sigara içme gibi oksidatif baskı nedeniyle olur. Her iki yaşlanma süreci de kolajen, elastin ve lipit üretiminde düşüşe neden olur. Bu cildin elastikliğini kaybetmesine neden olur, ince çizgiler ve kaz ayakları gittikçe görünür hale gelir. Yaşlanmaya karşı etkili bir bakım ve koruma için, cilt koruma, nem, yenilenme ve sıkılaşma için özel bileşenler ister. Hemen aktif yaşlanmaya karşı bakıma başlamalısınız.
 
ÖZELLİKLERİ
Lubex anti-age day, patentli tetra-, penta- ve oligopeptitler ve dipeptit kompleksleri içerir. Bu peptitler kolajen oluşumunu arttıran ve bozulmayı önleyen yeni geliştirilmiş dermatolojik maddelerdir  (örneğin kolajen gibi önemli cilt proteinlerinin parçaları). Bu peptitler cildin yeniden oluşması sürecinde haberci maddeler olarak aktif olarak yer alır ve yaş ile ilgili cilt hasarını tamir ederler.
Eşsiz yoğun formülü ile Lubex anti-age day ayırt edici,
 Üç güçlü etki sağlar:
1. Yüksek konsantrasyonda tetra-, penta- ve oligopeptitler ile hücre aktive edici maya ekstresi kolajen sentezini sinerjik olarak arttırır, kolajen bozulmasını önler ve cildi görünür bir şekilde sıkılaştırır (kırışıklığa karşı etki ve kaldırıcı etki). Ayrıca elastiklik peptitler tarafından iyileştirilir ve cildin görünüşü gençleşir.
2. Aktif dipeptit kompleksi, göz çevresindeki ince kas liflerini gevşeterek, Botoksta olduğu gibi ifade çizgilerini düzleştirir. Bunun sonucunda alında, gülüş ile birlikte oluşan çizgilerde ve ifade çizgilerinde görünür bir azalma olur.
3. HAF (Hyaluronik asit parçaları)  cilt yapısı ile kalınlığını iyileştirir ve daha elastik hale getirir. Hyaluronatlar epidermisi aktif olarak nemlendirir ve kurumasını önler.
 
Lubex anti-age day özel bakım gerektiren hassas yüz cildinin yenilenmesi, sıkılaştırılması ve gençleştirilmesi için dermatoloji uzmanları ile birlikte özel olarak geliştirilmiştir.
Lubex anti-age day
• Ciltten hızla ve derin olarak emilir, cildi güçlendirir ve düzleştirerek daha ışık saçan görünüş sağlar.
• Tüm gün cildi canlı tutar, korur ve yeniler ve genç görünmesini sağlar.
• Ayrıca hassas göz bölgesi için de uygundur ve iyi tolere edilmiştir.
• Dermatolojik ve klinik testlerden başarılı bir şekilde geçmiştir.Koruyucu ve boya içermez.
Patenli vakum dağıtıcı:
Lubex anti-age day üzerinde yaşlanmaya karşı yoğun formülü koruyan ve ürün kalitesini en iyi şekilde garanti eden, ideal bir dozlama metodu olan ve kabın tamamen boşalmasını sağlayan bir patenli vakum dağıtıcı bulunmaktadır.
Kullanımı:
Lubex anti-age day her tip cilt için uygundur ve sabahları yüz, boyun ve dekolte temizledikten sonra uygulanır ve iyice sürülür. Lubex anti-age day’in etkisi düzenli kullanım ile daha da artar. Güneşe maruz kalmaya bağlı olarak, Lubex anti-age day uygulandıktan sonra güneş ışığına karşı ürün kullanımı önerilir.
Yaşlanma bilgisi
Cildimiz biyolojik ve çevresel yaşlanma sürecine tabidir. İkincisi özellikle UV radyasyonu ve sigara içme gibi oksidatif baskı nedeniyle olur. Her iki süreç de kolajen, elastin ve lipit üretiminde düşüşe neden olur. Bu cildin elastikliğini kaybetmesine neden olur, ince çizgiler ve kaz ayakları gittikçe görünür hale gelir. Yaşlanmaya karşı etkili bir bakım ve koruma için, cilt koruma, nem, yenilenme ve sıkılaşma için özel bileşenler ister. Hemen aktif yaşlanmaya karşı bakıma başlamalısınız.

Ürüne ait yorum bulunamadı.

İlginizi Çekebilir

3d secure Mastercard Visa

© 2018 Fresh Ecza. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarıya Dön