1000TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Size nasıl yardımcı olabilriz? 0 530 322 00 85

LUBEX ANTİ AGE DAY RİCH SPF 20 50 ML-GÜNDÜZ YOĞUN BAKIM KREMİ
ANTI AGING
yeni LUBEX-İNTERPHARMA

LUBEX ANTİ AGE DAY RİCH SPF 20 50 ML-GÜNDÜZ YOĞUN BAKIM KREMİ

2.500
2.125
%15
2.103,75
- +
SATIN AL

Stok Durumu : VAR

Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver
:
Lubex anti-age day rich
Yoğun gündüz kremi
50 ml
 

Lubex tarafından sunulan yeni dermatolojik yaşlanmaya karşı ürün grubudur. Lubex anti-age ürünler, hassas derinin (yüz, göz bölgesi, boyun ve dekolte, vs.) her gün kendini onarması ve sıkılaştırmasını amaçlayan en son bilimsel bulgular ele alınarak dermatoloji uzmanları tarafından geliştirilmiştir. Tüm ürünler birbiriyle uyumludur, birbirini en iyi şekilde tamamlar, deriden hızla emilerek derinin yaşlanmasını önler ve dermatolojik ve klinik olarak başarılı bir şekilde test edilmiştir.
 
Cildin yaşlanmasına karşı savaşan dermatolojik yoğun formülün anlamı yaşlanmaya-karşı etkisinin güçlendirilmesidir:
1. Her bir Lubex anti-age ürünü birbirinin etkisini karşılıklı olarak arttıran yüksek dozda aktif bileşenlerin spesifik bir kombinasyonunu içerir.
2. Değişik Lubex anti-age ürünlerinin birlikte kullanımı uzun süreli güçlü yoğun etki sağlar. 
 
ÖZELLİKLERİ
Lubex anti-age day rich, içerisinde yüksek miktarda anti-aging bileşenler bulunur ve  oldukça yoğun lipitler (yağlar) ile nemlendirici faktörler içerir:   çok kuru cilt ve/veya yaşlı yüz cildi için ideal bir anti-aging cilt bakım ürünüdür.
Üçlü etki ile:
1. Malus domestica’nın yenilikçi lipozomal stem hücreleri, fizyolojik cilt stem hücrelerinin canlılığını arttırır ve hücrelerin yenilenmesini etkili olarak hızlandırır. Hyaluronik asidin oldukça aktif parçacıkları (HAF) cildi yoğun olarak nemlendirir.
 2. Oldukça yoğun soya izoflavon lipozomları, yaşlanma prosesi nedeniyle incelen cildin kalınlığını önemli ölçüde arttırır ve tripeptit ile birlikte cildin içerisinden dermis ve epidermis oluşturur.
3. Patentli olan Çoklu-etki AntiOx sistemi (HDBM), serbest radikalleri etkili bir şekilde ve 24 saatten uzun süre ile devamlı olarak azaltır.
 
Lubex anti-age day rich uzun süreli olarak cildi canlandırır ve sıkılaştırır, cildin içinden ve dışından kırışıkların görümünü azaltır ve UVA ve UVB radyasyonuna karşı korur.
Lubex anti-age day rich 
• UVA/UVB koruması sağlar (SPF 15)
• Koruyucu içermez.
• Boya maddeleri içermez.
• Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Patenli vakum dağıtıcı:
Lubex anti-age day rich üzerinde yaşlanmaya karşı yoğun formülü koruyan ve ürün kalitesini en iyi şekilde garanti eden, ideal bir dozlama metodu olan ve kabın tamamen boşalmasını sağlayan bir patenli vakum dağıtıcı bulunmaktadır.
Kullanımı:
Lubex anti-age day rich her tip deri için uygundur ve sabahları yüz, boyun ve dekolte  temizledikten sonra uygulanır ve iyice sürülür. Lubex anti-age day rich’in etkisi düzenli kullanım ile daha da artar. Güneşe maruz kalmaya bağlı olarak, Lubex anti-age day rich uygulandıktan sonra güneş ışığına karşı ürün kullanımı önerilir.
Yaşlanma bilgisi
Cildimiz biyolojik ve çevresel yaşlanma sürecine tabidir. İkincisi özellikle UV radyasyonu ve sigara içme gibi oksidatif baskı nedeniyle olur. Her iki süreç de kolajen, elastin ve lipit üretiminde düşüşe neden olur. Bu derinin elastikliğini kaybetmesine neden olur, ince çizgiler ve kaz ayakları gittikçe görünür hale gelir. Yaşlanmaya karşı etkili bir bakım ve koruma için, deri koruma, nem, yenilenme ve sıkılaşma için özel bileşenler ister. Hemen aktif yaşlanmaya karşı bakıma başlamalısınız.
 
Yaşlanmaya karşı öğütler:
1. Önletici önlemler: AVA ve AVB korunma, sigara içmeme, deride kolajen, derinin kendi lipitlerinin (seramidler gibi yağlı maddeler), nemlendirici maddelerin (hyaluronat ve PCA nemlendiriciler gibi) ve antioksidanlar (oksidatif baskıya karşı vitamin C+E+Q10) bozulmasına karşı korumak amacıyla peptitlerin kullanımı ve sirtuin aktivatörlerinin kullanımı (örneğin resveratrol).
2. Tamir edici önlemler: deride kolajen ve matriks yapı için peptitler, HAF (hyaluronik asit parçacıkları), retinol (vitamin A) ve Biyo-kromonlar (fito-aktif bileşenler) ve antioksidanlar (vitamin C + E + Q10) gibi dermatolojik maddeler ile deri bakım ürünlerinin uygulanması.
3. Tedavi edici önlemler: Botoks, kimyasal peeling, hyaluronik asit, lazerle yenileme, vs.
4. İlave önlemler: dengeli ve sağlıklı diyet, bol sıvı alımı, yeterli uyku, oldukça fazla spor ve egzersiz, stresin azaltılması, vs.

Ürüne ait yorum bulunamadı.

İlginizi Çekebilir

3d secure Mastercard Visa

© 2018 Fresh Ecza. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarıya Dön