1000TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Size nasıl yardımcı olabilriz? 0 530 322 00 85

LUBEX ANTİ AGE VİTAMİN LEKE SERUMU KONSANTRE 30 ML
ANTI AGING
yeni LUBEX-İNTERPHARMA

LUBEX ANTİ AGE VİTAMİN LEKE SERUMU KONSANTRE 30 ML

2.140,73
1.819,62
%15
1.801,42
- +
SATIN AL

Stok Durumu : VAR

Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver
:

Lubex  anti-age vitamin C konsantre 30 ml

 

Özellikleri:

     • Her cilt tipi için

     • Yüksek doz (% 10 vitamin-C-glukozid)

     • Pigment noktalarının rengini açar

Sıkı ve parlak bir cilt için dermatolojik yoğun formül.

Yüksek dozda vitamin-C-glukosid                                                                                               Patentli ve stabilleştirilmiş C vitamini formu, oldukça etkilidir. Kolajen oluşumunu arttırır ve kırışıklıkları önemli ölçüde azaltır. Melanin oluşumunu engeller ve cildin oldukça koyulaşmış bölgelerinin rengini görünür şekilde açar.

Vitamin E (Tokoferol) + HAF

Vitamin E ve patentli geciktirici systemin vitamin-C-glukozid ile kombinasyonunun güçlü bir antioksidanetkisi vardır ve cildi oksidatif gerilimden ve foto yaşlanmaktan korur.Hyaluronik asit parçacıkları (HAF) cildi içten ve dıştan çok iyi nemlendirir.

Tere filizi (cress sprout) ekstresi + soya isoflavon Her iki bitkinin aktif bileşiklerinin konsantresi koyulaşmış bölgeleri ve yaşlılık lekelerini, çevresindeki normal renkli cildin rengini açmadan önemli ölçüde azaltır. Düzgün bir ten rengi ve parlak bir görünüm sağlar.

Lubex anti-age vitamin C konsantresi kırışıklıkların giderilmesine, koyu lekelerin azaltılmasınayardımcı olur ve cilde daha düzgün ve genç bir görünüm sağlar.

         • Koruyucu içermez (örneğin parabenler)

        • Alerjik parfüm içermez.

        • Renklendirici maddeler ve paraffin yağı içermez

Hava geçirmeyen dozlama sistemi ve depolama Bu yeni ambalaj teknolojisi anti-age yoğun formülü ışık ve oksijenden koruduğundan dolayıoptimal etki sağlar. Ayrıca, yüksek kalitedeki içeriği harici kontaminasyonlardan korunmuş olup,cilde hasar veren koruyucuya ihtiyaç kalmamıştır. Aynı anda, özel dağıtıcısı ile ideal dozunverilmesini ve kutunun tamamen boşaltılması sağlanmıştır.

Oda sıcaklığında (15-25) saklayınız.

Uygulama                                                                                                                                         Lubex anti-age vitamin C konsantre her cilt tipi için uygundur.Temiz cilde uygulayınız. Göz çevresine kullanılmaz. Gündüz veya gece kreminden önce uygulayınız. 1-2 ay veya daha uzun süre kullanınız. Düzenli olarak uygulandığında etkisini daha iyi gösterir. 

Ürüne ait yorum bulunamadı.

İlginizi Çekebilir

3d secure Mastercard Visa

© 2018 Fresh Ecza. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarıya Dön