1000TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Size nasıl yardımcı olabilriz? 0 530 322 00 85

DERMOSKİN FACE&EYE CLEASİNG MİLK 150 ML-DERMOSKİN YÜZ ve GÖZ TEMİZLEME SÜTÜ 150 ML-TÜM CİLTLER İÇİN
yeni MATİLEK MEDİKAL ÜRÜNLER

DERMOSKİN FACE&EYE CLEASİNG MİLK 150 ML-DERMOSKİN YÜZ ve GÖZ TEMİZLEME SÜTÜ 150 ML-TÜM CİLTLER İÇİN

580,75
574,94

Stok Durumu : TÜKENDİ

Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver Stoğa Girince Haber Ver
:
Yüz ve Göz Temizleme Sütü Dermoskin Cleansing Milk

 

Yüz ve Göz Temizleme Sütü Dermoskin 

 

Ürün içeriğindeki güçlü antioksidan etkili ekstraktlar, Aloe Vera ve Panthenol yardımı ile cildin nemlenmesine, ışıltılı ve yumuşak bir görünüm almasına yardımcı olur ve cilt bakımını sağlar. Temizleme ajanı olarak gözde ve ciltte hiçbir hassasiyet yaratmayan Polisorbat 20 kullanılmıştır. Tüm gün boyunca ciltte oluşan zararlı madde birikimi, ölü hücre ve kirleri, makyaj kalıntılarını temizler. Yumuşaklık ve rahatlık sağlar, hassas yapısı ile göz makyajınızı temizlerken gözlerinizi yakmaz.  Dermoskin yüz ve göz temizleme sütü cilt bakımı için gereklicilt temizliğini sağlar. 

 

PANTHENOL: Panthenol cilde çok iyi penetre olduğundan kolaylıkla emilir ve etkisini gösterir. Cildin nemlenmesine ve kızarıklık oluşumunu engellemeye yardımcı olur. En iyi cilt bakım ürünleri arasında yer alır.


CITRUS AURANTIUM: %40 oranında aktif madde hesperidin içerir. Hesperidin güçlü bir antioksidan olup, hücre çeperlerinin  genç kalmasında ve hücrelerin bölünme döngüsünün uzamasında önemli bir rolü vardır, bu özelliği nedeni ile yaşlanma sürecinin yavaşlamasına, cildin canlanmasına yardımcı olur.  


Kullanım Şekli

Suyla ıslatılmış ve iyice sıkılmış bir parça pamuk üzerine yeterince ilave edildikten sonra göz ve yüzdeki makyaj artıkları veya kirleri temizleyebilirsiniz. Durulama gerektirmez.

Ürüne ait yorum bulunamadı.

3d secure Mastercard Visa

© 2018 Fresh Ecza. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarıya Dön