1000TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Size nasıl yardımcı olabilriz? 0 530 322 00 85

ACNEGUN REFİNİNG MASK/ARINDIRICI MASKE 35 ML
yeni MATİLEK MEDİKAL ÜRÜNLER

ACNEGUN REFİNİNG MASK/ARINDIRICI MASKE 35 ML

502,50
497,48

Stok Durumu : TÜKENDİ

Favorilere Ekle Fiyatı Düşünce Haber Ver Stoğa Girince Haber Ver
:
Arındırıcı Mask Dermoskin Acnegun Refining Mask

 

Dermoskin Acnegun Refining Mask Arındırıcı Mask 

Kaolen, Sülfür, Zinc Oxide, Hidrate Silika, Camphor, A.H.A esterleri ve esansiyel yağ asitleri içerir. Kurutucu, arındırıcı, onarıcı ve nemlendirici özelliği vardır. Ürünün bakterilere karşı etkin olduğunu gösteren çalışması bulunmaktadır. Akne ve leke tedavisinde etkin olarak kullanılır. Cilt bakımı için tüm gereklilikleri cilde sağlar.

 Kullanım Şekli
•Maske olarak: Geceleri cildin temizlenmesinden sonra haftada 2-3 kez uygulanır. Ciltte 15 dakika tutulduktan sonra ılık suyla yıkanır.
•Sivilce Kurutucu olarak: Geceleri cildin temizlenmesinden sonra yüz, sırt ve vücudun diğer bölgelerinde oluşmuş sivilcelerin ve kızarıklıkların üzerine ince bir tabaka halinde sürülerek yıkanmadan bırakılabilir. Kısa zamanda papül ve püstüllerde düzelme görülecektir. 
Uyarılar
Etkinliğine ve raf ömrüne zarar vermemek için kullanım sonrası ürünün kapağını kesinlikle açık bırakmayınız. Oda sıcaklığında çocukların ulaşamayacağı  yerlerde muhafaza ediniz.
Acnegun Ürünleri’nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilimdalı’nda, bir ay süreyle yapılan çalışması akne vulgarisli hastalarda tıbbi tedaviye yardımcı olarak kullanılabileceğini göstermiştir
•Acnegun Bakım Serisinde doğal alfa hidroksi asitler (Multifruit Acid®) kullanılmıştır. Doğal alfa hidroksi asitler sentetik formlara göre daha yüksek bir terapötik indekse yani stimülasyon / iritasyon oranına sahiptir. 
•%10 konsantrasyonda uygulanan doğal alfa hidroksi asitler hücre yenilenmesini %34 artırmaktadır. Hücre yenilenmesi kontrol vakalarında ortalama 20.5 gün bulunurken, doğal alfa hidroksi asit uygulanan vakalarda bu süre 13.5 güne düşmüştür.
 

Ürüne ait yorum bulunamadı.

3d secure Mastercard Visa

© 2018 Fresh Ecza. Tüm hakları saklıdır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.
Yukarıya Dön